Keatsclub de Boer Stiens

Maak kennis

Griet Wiersma bij seniorenmiddag

zondag 21 april 2019

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 8 t/m zondag 12 mei wordt het kaatsveld weer omgetoverd tot een ware kaatsarena en is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens, zo ook voor de senioren.

De seniorenmiddag (14:00 – 17:00 uur) is inmiddels een vast onderdeel van de keatsdagen. Dit jaar komt Griet Wiersma naar Stiens met ‘ferskes & sketches’. Een gezellige middag met muziek, humor en een hapje en drankje.

In de pauze en/of na afloop even bij het kaatsen kijken? Ook dat kan! Vanaf 15:30 uur strijden de dames hoofdklasse om de felbegeerde wisseltrofee en volgt aansluitend een optreden van de feestband ‘De Suskes’. Mis het niet! Zowel overdag als s ’avonds is het Gratis Entree. Ook op zondag (heren hoofdklasse kaatsen) is het overigens de gehele dag Gratis Entree.
Nieuwsgierig naar het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen? Bekijk het alvast online op kcdeboer.nl of facebook.com/kcdeboer

Keatsclub de Boer | Stiens