Stienzer Keatsdagen 2019

De merkekommisje van KC de Boer heeft in samenwerking met De Tuolle het programma weer rond en hopen u allen te verwelkomen op het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. In dit jubileumjaar van KC de Boer belooft het, zowel op het kaatsveld als in de feesttent, weer een groot spektakel te worden!

Woensdag 8 mei

Jeugdkaatspartij
Om 14:30 uur openen de welpen en pupillen (7 t/m 11 jaar) van KC de Boer de Stienzer Keatsdagen met een kaatspartij. Aansluitend beginnen de Schooljongens/-meisjes (12 t/m 16 jaar) met hun kaatspartij.

Volleybal
Als vast onderdeel van de Stienzer Keatsdagen mag het volleybaltoernooi niet ontbreken. Een gezellige en bovenal sportieve avond, waar jong en oud strijden om de felbegeerde bokalen. De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Volleybalvereniging Stasko. Aanvang van het toernooi is 18:30 uur. Er wordt volgens het volleybalreglement gespeeld en er mag niet op voetbalschoenen worden gespeeld. Update: de inschrijving is inmiddels gesloten.

Ajax – Tottenham Hotspur op groot scherm
De tent wordt deze avond omgetoverd tot een arena, waar iedereen van harte welkom is om de halve finale van de Champions League te komen kijken. Deze 2e wedstrijd tussen Ajax en Totenham is op groot scherm, inclusief geluidsinstallatie, te volgen. Wederom is de entree helemaal gratis!
Start wedstrijd: 21:00 uur

Donderdag 9 mei

KNKB Heren 50+
Om 10:00 uur begint de KNKB partij d.e.l. voor de Heren 50+. Er wordt gekaatst in een A- en B-klasse. Opgave verloopt via de KNKB site.

Update: vanwege de kwaliteit van het hoofdveld is de KNKB Heren 50+ partij (uit voorzorg) afgelast.

Thema avond: Hollywood (gratis entree)
Haal je meest originele outfit uit de kast en zet je grootste glimlach op, want het is tijd voor een Hollywoodfeest vol glitter en glamour! De rode loper is uitgerold en DJ Auke uit Berlikum zet vanaf 20:00 uur de tent op z’n kop! Deze avond maak je kennis met dé Hollywoord sterren van Stiens.
Bekijk hier het promotiefilmpje voor de Hollywood Night.

Vrijdag 10 mei

Seniorenmiddag (gratis entree)
De seniorenmiddag (14:00 – 17:00 uur) is inmiddels een vast onderdeel van de keatsdagen. Dit jaar komt Griet Wiersma naar Stiens met ‘ferskes & sketches’. Een gezellige middag vol humor en muziek.

Dames hoofdklasse partij (gratis entree)
’s Middags om 15:30 uur zullen de dames hoofdklasse weer strijden om de felbegeerde wisseltrofee. Aan deze uitnodigingspartij zullen 8 partuur deelnemen.

Optreden De Suskes (gratis entree)
Na afloop van de Dames hoofdklasse partij is er een gezellige avond met muziek van De Suskes. Deze pretband is in 2016 nog uitgeroepen tot de allerleukste feestband van Nederland! Dit supertrio bestaat uit rasentertainers Sipke de Boer, Sytse Haima en Koos Keus. In 2019 vieren ze net als Keatsclub de Boer een jubileum, dubbel feest dus!

Zaterdag 11 mei

Germeraad Makelaars partij met ZACHTE BAL
Om 10:00 uur kunnen de leden van KC de Boer + alle kaatsers uit de voormalige gemeente Leeuwarderadeel deelnemen aan de Germeraad Makelaars partij. Opgave voor deze kaatspartij kan door een mail te sturen naar keats@kc-deboer.nl. De opgave sluit op donderdag 9 mei om 17:00 uur.

LET OP: vanwege de kwaliteit van het veld kan er op zaterdag helaas niet op het hoofdveld (tussen tribune en tent) worden gekaatst. Hierdoor moeten zowel de dames als de heren uitwijken naar de achterkant van het veld (achter de tribune). Om dit qua (veld)ruimte te realiseren is er gekozen voor een zachte bal kaatspartij met bijbehorende speelveld afmetingen.

Kleintje Matinee met Joop Obama (gratis entree)
Na het succes van afgelopen jaar krijgt het Kleintje Matinee dit jaar een prachtig vervolg met live muziek van de Friese feesttroubadour Joop Obama. De muziek begint om 15:30 uur.

Optreden The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma en De Doelleazen
Dit jaar komen er op zaterdagavond 11 mei maar liefst twee bands naar Stiens! The Bounty Hunters, onder leiding van The Voice of Holland finalist Johannes Rypma, zijn deze avond de hoofdact. Met herkenbare covers en eigen nummers spelen ze op ieder tentfeest het publiek steil achterover. Op de momenten dat dit sprankelende trio even op adem moet komen, zetten De Doelleazen de tent op de kop met een knallende party act. Een avond die je gewoon niet mag missen! De muziek begint om 21:00 uur, maar wees op tijd want VOL = VOL. Entree €10,00

Zondag 12 mei

Heren Hoofdklasse partij (gratis entree)
Op deze laatste dag van de Stienzer Keatsdagen begint om 11:00 uur de vrije formatiepartij van de Heren Hoofdklasse. Een sportieve strijd op het hoogste niveau!

Vanaf 17:00 uur speelt orkest BUTTERFLY in de tent. Met meer dan 15 jaar ervaring op vele (dorps)feesten in Noord-Nederland een begrip in de regio en dus gegarandeerd feest.

Sfeerimpressie Stienzer Keatsdagen

Keatsclub de Boer | Stiens