Keatsclub de Boer Stiens

Maak kennis

Volleybaltoernooi Stienzer Keatsdagen

zondag 21 april 2019

UPDATE: voor het volleybaltoernooi van de Stienzer Keatsdagen 2019: Het maximaal aantal teams is inmiddels bereikt. De inschrijving is daarmee gesloten.

In verband met de conditie van het veld is het gebruik van voetbalschoenen ten strengste VERBODEN tijdens het jubileum en de keatsdagen!

De Stienzer Keatsdagen staan weer voor de deur! Van woensdag 8 t/m zondag 12 mei wordt het kaatsveld weer omgetoverd tot een ware kaatsarena en is er volop actie op en om het kaatsveld aan de uniawei in Stiens. Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de felbegeerde Volleybal bokalen. Strijd jij mee voor eeuwige roem?

Als vast onderdeel van de Stienzer Keatsdagen mag het volleybaltoernooi op de woensdagavond (8 mei) niet ontbreken. Een gezellige en bovenal sportieve avond, waar jong en oud strijden om de felbegeerde bokalen, verrassende prijzenpakketten en eeuwige roem! Dus.. of je nou kan volleyballen of niet; stel een team samen met vrienden, collega’s, de buurtvereniging, je sportteam of een ander ‘Dream Team’ uit de gemeente en geef je snel op!

De organisatie van het toernooi wordt verzorgd door Volleybalvereniging Stasko. Teams kunnen zich opgeven t/m 26 april a.s. bij Jos Terlouw, door een mail te sturen naar j.terlouw63@upcmail.nl. Maar wacht daar niet te lang mee, want er kunnen maximaal 16 teams meedoen aan dit sportieve spektakel! Goed om te weten; de aanvang van het toernooi is 18:30 uur, er wordt volgens het volleybalreglement gespeeld en er mag niet op voetbalschoenen worden gespeeld.

Nieuwsgierig hier het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen?

Keatsclub de Boer | Stiens