Keatsclub de Boer Stiens

Maak kennis

Uitnodiging vrijwilligers 2022

Beste KC de Boer vrijwilliger,

Het kaatsseizoen 2022 ligt bijna achter ons. Wij kijken terug op een sportief en financieel gezond jaar. De organisatie van de diverse wedstrijden (leden, federatie, jeugd en KNKB) was uitstekend op orde, de club heeft hiervoor veel complimenten gekregen. Deze waardering geven we graag door aan jou als vrijwilliger!

Het lijkt allemaal zo eenvoudig, er zijn mensen nodig om het veld te leggen, de kantine te beheren, kransen te maken, er zijn prijzen nodig, scheidsrechters en keurmeesters moeten worden gevraagd en zo meer. Kortom, op organisatorisch gebied is er veel te doen en dat nog eens meerdere keren per jaar.

Dan zijn er nog de Stienzer Keatsdagen (organisatie door merkecommisje i.s.m. het bestuur en De Tuolle), een evenement dat het kaatsen en ons dorp op de kaart zet. De organisatie is nu alweer bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Het is de enthousiaste bijdrage van alle vrijwilligers die de Keatsdagen gemaakt hebben tot wat het nu is!

We horen dan wel eens van ‘Wat ik gedaan heb stelt niets voor’, die bescheidenheid is mooi maar alle kleine beetjes helpen natuurlijk. Of je een enkele keer keurmeester bent geweest, bijna dagelijks op het veld te vinden bent, achter de bar hebt gestaan tijdens de Keatsdagen of als commissielid achter de schermen werkt, we zijn in alle gevallen super blij met jouw bijdrage!

Daarom organiseren we samen met De Tuolle als dankjewel aan alle vrijwilligers een gezellige avond in de grote zaal van de Smalle Brug in Stiens op zaterdag 1 oktober 2022 van 17.00 uur tot 22.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we terug op het afgelopen jaar, tegelijk zullen er vast ideeën ontstaan voor de kalender van 2023.

Jij bent als vrijwilliger dus van harte welkom. Laat via bestuur@kc-deboer.nl even tijdig (uiterlijk zaterdag 24 september) weten of je komt, dat helpt ons bij de voorbereidingen. We houden graag rekening met speciale wensen qua voeding.

Graag tot ziens op zaterdag 1 oktober!

Met sportieve groet,
Het bestuur KC de Boer

PS Noteer 18 november alvast voor de ledenvergadering (oa aanpassen statuten)

Keatsclub de Boer | Stiens